fbpx

Voordelig je auto laten importeren vanaf € 1.350

Wij regelen het gehele traject, van zoekopdracht, offerte, aankoop tot aflevering.
Lees meer

Je partner voor importeren van een auto om te kopen of leasen

Heb je je droomauto in Nederland nog niet gevonden? Kijk dan eens over de landgrenzen heen. Waarom beperk je je tot Nederland als heel de wereld aan je voeten ligt. Een auto importeren uit Duitsland of een auto importeren uit ander EU land brengt een hoop voordelen met zich mee. Echter is het importeren van een auto uit het buitenland een ingewikkeld proces. Met de kennis en ervaring van AutoLux hoef je je geen zorgen te maken.

Het importeren van een auto is in veel gevallen een gunstig alternatief. De voordelen liegen er niet om. Maar hoe werkt importeren van een auto uit het buitenland precies? Wij leggen het graag aan je uit.

 

Wat zijn de voordelen van het importeren van een auto?

Los van het grotere aanbod en de luxer uitgevoerde auto’s is er ook wel degelijk een financieel voordeel bij importauto’s. Allereerst de aanschafprijs. Onze ervaring leert dat een jong gebruikte occasion uit het buitenland vaak veel gunstiger is geprijsd dan een vergelijkbare auto in Nederland. Het voordeel van de lagere aanschafprijs merk je direct in het maandelijkse leasebedrag. Daarnaast is er een voordeel op de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM) omdat het een jong gebruikte auto betreft. Daardoor heeft de auto een lagere fiscale waarde. In het geval van lease merk je dat als bestuurder direct aan een lagere bijtelling. Voordelig voor zowel werkgever als werknemer.

 

Een auto laten importen: wij vinden je droomauto?

De meeste websites waar occasions worden aangeboden heb je inmiddels bekeken. Maar, je komt er niet uit. De prijzen vallen tegen, je kan niet vinden waar je naar op zoek bent en de nodige papieren om die interessante optie op kenteken te krijgen, missen. Een import auto check leek zo gemakkelijk. Laat je niet van de wijs brengen. Auto import is een branche apart. Een branche waar wij met veel kennis en toewijding in werken. Laat de import auto check aan ons over en wie weet staat er binnenkort een nieuwe occasion bij jou voor de deur te glimmen. Dat is nog helemaal geen gek idee; een import auto laten importeren. 

Auto import: de voordelen

 • Het aanbod in het buitenland is groter dan in Nederland, de kans is groter dat u sneller slaagt in uw zoektocht. 
 • De aanschafprijs van een import auto is in het buitenland vaak een stuk lager dan in Nederland
 • Auto’s uit het buitenland zijn standaard luxer uitgevoerd en completer uitgerust
 • Fabrieksgarantie geldt tegenwoordig in heel Europa, optioneel uitbreidbaar via Autogarantie.nl tegen meerprijs
 • Bij lease een lagere fiscale waarde, waardoor gunstiger voor de bijtelling

 

Dit is wat wij doen

 • Inventarisatie van jouw wensen en eisen
 • Op zoek naar de ideale import auto
 • Ontvang een voorstel op maat (Koop/Financiering/lease)
 • Advisering van de te importeren auto
 • Aankooponderhandeling, inkoop en transport
 • De RDW keuring middels een versnelde inschrijving
 • Kiezen van meest gunstige BPM regime en samenstellen BPM aangifte formulier
 • Auto rijklaar maken voor aflevering en/of inbouwen accessoires
 • Tot slot het leukste gedeelte, de aflevering. Geheel naar wens en eventueel tegen meerprijs op locatie

 

Voor wie is het interessant?

Waar het gebruikte auto import aanbod in Nederland eerst werd bepaald door wat er vrijkwam in de lease, wordt het aanbod nu ook bepaald door aanbieders over de grens. Door Duitse aanbieders bijvoorbeeld. Fijn nieuws voor. Want, ben je op zoek naar een specifiek import automodel in een bijzondere kleur? Of wil je liever een import auto met afwijkende configuratie? Dan is er in het buitenland veel meer keuze. Laat je niet beperken door het Nederlands aanbod en kijk eens over de grens. Een jong gebruikte auto laten importen is namelijk voor iedereen interessant. Zowel wanneer je op zoek bent naar een leuke boodschappenwagen als een import auto met meer luxe.

Een luxe import auto uit het topsegment? Dit is niet langer een onbereikbare droom. Want ervaring zegt: hoe exclusiever de auto, hoe groter het voordeel. Zoek je een exclusieve auto dan is importeren zeker een optie die je kan overwegen. In het buitenland zijn exclusievere auto nu eenmaal stukken goedkoper.

Import auto check

Natuurlijk krijg je bij auto import nog wel met de BPM te maken. En, in sommige situaties ook met de BTW. Geen nood, wij doen altijd een import auto check, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over het importeren van een auto uit het buitenland of heb je zelfs al een specifieke zoekopdracht? Neem contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag. Al een auto op het oog? En ben je benieuwd naar de kosten? Wij berekenen geheel vrijblijvend je BPM voor een droom import auto!

Bij dromen hoeft het niet te blijven. Met onze hulp staat je wens op wielen zo voor je deur. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten. 

Auto import pakketten

Auto importeren? Wij zijn je scout. Tenaamstellingskosten, RDW leges, lange wachttijden, BPM aangiftes. Begint het je al te duizelen? Een auto importeren is nog lang niet zo gemakkelijk als men denkt. Voorkom kopzorgen en kies voor een auto laten importeren.

Autolux.nl richt zich volledig op de importservice van jonge dealerkwaliteit occasions uit Europa. Al jaren zijn wij een betrouwbare partner en onderscheiden we ons door de uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening.

Iets wat van ver komt, is bijzonder. Een auto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk zorgt ervoor dat je profiteert van diverse (financiële) voordelen. Maar er ligt ook gevaar op de loer. Ons doel is het zorgeloos en snel invoeren van je nieuwe auto met een zo groot mogelijke kostenbesparing zonder risico en zonder zorgen.

Onze import adviseur adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Keuze uit 6 of 12 maanden Garantie

Met Autogarantie.nl voelt je import auto gewoon als nieuw

Laat je beslissing over de aanschaf van een import auto niet verstoren door twijfels. Indien de auto niet meer is voorzien van fabrieksgarantie, kies dan voor extra zekerheid en sluit een extra garantie voor 6 of 12 maanden af via AutoLux. Dit doen wij in samenwerking met Autogarantie.nl. Dit is een handelsnaam van het bekende Autotrust B.V. Dat betekent dat ze met dezelfde mensen, kennis en ervaring voor je klaarstaan om je weer snel op weg te helpen als blijkt dat er iets mis is met je auto.

 

Contact formulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Keuze

4 + 3 =