fbpx

Corona update: Voor particulieren geldt bij de RDW momenteel een lange wachttijd (6 tot 8 weken). Gelukkig kan het invoeren van je auto toch sneller!

Heeft u onlangs particulier of zakelijk een auto geïmporteerd, maar loopt u door de huidige corona maatregelen vast bij de RDW met de registratie op Nederlands kenteken? Wij helpen u met de import procedure!

AutoLux biedt autobedrijven en particulieren die problemen ervaren bij de RDW-invoerregistratie een speciaal RDW-noodpakket zodat zij toch via een versnelde inschrijving binnen enkele werkdagen een NL-kenteken kunnen ontvangen.

Voor RDW-erkende bedrijven heeft de RDW het nu mogelijk gemaakt om middels de ‘Corona-noodprocedure’ de auto te registreren. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven bij deze procedure. Uiteraard helpen wij iedereen binnen de nu geldende maatregelen, zodat het voor iedereen veilig en verantwoord is.

Graag helpen wij u als koper van een buitenlands voertuig aan het Nederlandse kenteken. Uiteraard doen wij dat dan graag in combinatie met het opstellen van de BPM-aangifte, al dan niet op basis van taxatierapport.

De kosten voor een versnelde inschrijving inclusief BPM aangifte bedragen Eur. 385,- inclusief BTW. 

Heeft u al een BPM aangifte of taxatierapport? Ook dan zijn wij u graag van dienst. De kosten voor een versnelde inschrijving bedragen dan Eur. 290,00

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op.