fbpx

Wij vinden je droomauto

Profiteer van ons uitgebreide Europese netwerk en complete ontzorging: van zoektocht tot aflevering.
Klik hier

Van Import auto zoeken: start hier vrijblijvend met een zoekopdracht

Autolux richt zich volledig op de import service van jonge merkdealer kwaliteit occasions uit Europa. Als je overweegt om een jong gebruikte auto te importeren uit Duitsland (of een ander EU land) wil je natuurlijk als eerste weten wat de kosten zijn.

Auto zoeken in Duitsland: wij vinden je droomauto

Wanneer men op zoek is naar een nieuwe auto, begint de zoektocht vaak in Nederland. Maar waarom laat je je beperken door het aanbod van Nederlands bodem wanneer de grenzen voor handel allang zijn vervaagd. Kijk eens verder. Een import auto zoeken kan ook in andere landen binnen de EU. Een auto zoeken in bijvoorbeeld Duitsland kan zomaar heel veel voordeel opleveren. Sterker nog: dat doet het. Een Duitse import auto zoeken = kosten besparen. Het kan zelfs duizenden euro’s schelen. Hoe komt dat?

Begin maar eens met een import auto zoeken in Duitsland. De Duitse automarkt is enorm. Duitsers vervangen hun auto redelijk snel en medewerkers van een automerk krijgen vaak auto’s van de zaak. Deze worden na enkele jaren weer verkocht. Dat is hét moment dat je je slag kan slaan. Veel aanbod betekent namelijk meer concurrentie en dus lagere prijzen. Een Duitse import auto zoeken is een logische stap wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto. Waarom geen import? Voor een mooie premium Duitse auto met weinig kilometers op de teller voor een kleine prijs moet je in Duitsland wezen, niet in Nederland.

Hoe je ook aan je auto komt: de auto voor de deur op Nederlands kenteken is waar je het allemaal voor doet. Toch hoef je geen halsbrekende toeren uit te halen om een import auto te zoeken. Wij helpen je om zorgeloos, betrouwbaar en snel je auto te importeren. Financial lease van een import auto is bij ons ook mogelijk.

 

 

Auto Zoeken

Start voertuig zoekopdracht

Kies de aankoop vorm
Geef hier het gewenste minimale en maximale bouwjaar op
Kies een carosserie type
Brandstof
Transmissie
Geef hier de gewenste maximale kilomterstand op
Periode
Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je verzoek in behandeling te kunnen nemen en niet voor andere doeleinden. Lees hier ons privacy statement.

 

Stappen na inventarisatie van wensen

Na inventarisatie van je wensen ontvang je van ons meerdere voorstellen en maak je zelf de keuze welke auto het best voldoet aan je wensen. Om het voor ons werkbaar te houden vragen we je om maximaal 3 auto’s per keer te selecteren bij een import auto zoeken waarbij wij vervolgens de verkopende partij benaderen en uitgebreide informatie opvragen betreffende de keuze. Aan de hand van de keuze doen wij direct een voorstel, geheel rijklaar op kenteken, wij regelen het gehele traject. 

Daarnaast verzoeken wij je om onderstaand zoekformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze informatie is noodzakelijk voor ons om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk kunnen we snel meerdere voorstellen aanleveren, passend bij je wensen. Je ontvangt op werkdagen een antwoord naargelang de gekozen prioriteit bij je aanvraag via het formulier hierboven.

BELANGRIJK! Nog geen antwoord ontvangen? Controleer dan zeker ook uw spam of ongewenste e-mail.

100% Risicovrij is “blind kopen” natuurlijk nooit. Afgaande op onze ervaring doen wij aan risico beperking, zoveel als mogelijk is. Alle risico’s uitsluiten kunnen we niet.